Skip to main content
Call-центр:
(056) 373 28 77
Відділ продажів:
(056) 373 28 78

Автоматизована система обліку робочого часу PC-Butler

розпізнавання обличчя

Кожен бізнес незалежно від його розміру і направленості має контролювати свої ресурси. Успішність бізнесу прямопропорційно залежить від ефективного використання та контролю наявних ресурсів, тобто хто максимально зможе оптимізувати витрати своїх ресурсів, то й може запропонувати кращу пропозицію на ринку. І якщо більшість ресурсів можна поповнити при їх втраті, то є один ресурс який неможливо поновити – час.Час – це ресурс, який не можливо накопичити, додати, примножити, купити чи взяти в борг. Його можна тільки раціонально використовувати і тільки вміле використання може призвести до успіху. Достовірність обліку робочого часу є однією з головних складових організації виробництва та управління персоналом. Недоліки в обліку робочого часу не тільки не дозволяють оцінити фактичні резерви економії праці, але іноді впливають на достовірність оцінювання діяльності всього підприємства. В цьому полягає актуальність роботи. Отже, час це  головний ресурс любого бізнесу.

Тож компанія “ПК-Сервіс” вирішила розробити програмне забезпечення по контролю робочого часу своїх працівників, однією з головних вимог було, що система не має займати багато часу для ідентифікації співробітника і бути простою та зручною системою контролю робочого часу. А також без виконання складних операцій можливість отримати звіт “табель робочого часу” по будь-якому працівнику за будь-який проміжок часу.

Наші спеціалісти запропонували автоматизовану систему контролю робочого часу на основі розпізнавання обличчя, більш відому в наш час під назвою – face id. Дана система обліку робочого часу дозволяє відійти від всіх журналів, магнітних ключів, оптичних ключів (штрих-кодів, QR-кодів то що.) Більш того, робітник ніколи не зможе забути свій ключ вдома, а також така система є найбільш захищеною від інших, яку практично виключає можливість обійти систему.

Кожне обличчя робітника сканується один раз, після цього ми отримуємо 32-х значний унікальний ключ робітника, ніякі фото співробітника не зберігаються на сервері ні замовника ні розробника, отже для ідентифікації співробітника зберігається тільки індивідуальний 32-х значний ключ. Це має також перевагу, бо для ідентифікації співробітника не потрібно мати потужне обладнання, такі ключі не потребують великої потужності від комп’ютерного обладнання, але потрібна веб-камера.

Ця система базується на основі, раніше розробленого комплексу PC-Butler (с). Дана розробка має велику кількість можливостей управління різними датчиками, за заданими правилами та алгоритмами. Комплекс PC-Butler (с) може контролювати:

  • вагу
  • освітлення
  • навантаження на енергомережу
  • допуску співробітників на робочі місця
  • температуру то що.

PC-Butler (с) – комплекс буде прекрасним помічником для мережевих магазинів, складів, виробничих приміщень для виконання завдань від моніторингу та аналізу даних для зменшення витрат на електроенергію чи опалення до використання у виробничих процесах, як то керування дозою рідини, запуск наступного циклу по завершенню попереднього чи розпізнавання обличчя робітника, Є приклади використання системи в охоронних цілях у транспортній логістиці.

Наша компанія має великий асортимент програмного забезпечення для ефективного ведення бізнесу . Переходьте за посиланням та поставте запитання нашим менеджерам, вони нададуть вичерпну відповідь по всім нашим продуктам.