Skip to main content
Call-центр:
(056) 373 28 77
Відділ продажів:
(056) 373 28 78

Як зменшити енергозатрати на виробництві?

Енергоменеджмент

В ході останніх трагічних подій, а саме, системних ударів по енергетичній інфраструктурі нашої країни, інтернет наповнився заголовками: “ДТЕК деталізував графік можливих відключень електроенергії…”, “У Києві та області запровадили погодинні відключення електроенергії”, “Внаслідок обстрілів Львова 30% міста тимчасово без електроенергії”, “Як найдовше зберегти заряд смартфона: у Держспецзв’язку дали корисні поради” та інші… Якщо з телефоном зрозуміло, то що робити виробничим компаніям, великим торговельним мережам, заводам? Як зменшити електроспоживання, як контролювати енерговитрати, як вимкнути електроприлади чи зменшити їх споживання з 17:00 до 22:00?

 

Вихід є – програмно-апаратний комплекс PC Butler! Це розробка компанії “ТОВ “НВП” “ПК-Сервіс” головним завданням якої є моніторинг, аналітика, керування з метою заощадження енерговитрат. Цей комплекс добре підійде для: роздрібних торговельних мереж, промислових виробництв, заводів, великих складських приміщень, мереж аптек і т.д.. Основними функціями даної системи енергоменеджменту є:

    • аналітика споживання електроенергії та її кореляція з іншими показниками системи
    • контроль енергозатрат по кожному об`єкту обліку
    • керування приладами для оптимізації споживання, споживання, витрат електроенергії
    • виконання послідовність подій в залежності від дій користувача

 

Наша система допоможе знайти можливі варіанти для заощадження, тобто збільшити прибутковість бізнесу та допоможе Україні в зменшенні навантаження на її енергосистему. Система виключає людський фактор, наприклад співробітник компанії працює за комп’ютером 8 год і якщо він залишає його увімкненим, то 16 год електроенергія використовується в “холосту” (⅔ часу в доби), що збільшує собівартість Вашого продукту та знижує прибутковість компанії. Або на складі не залежно від наявності робітників витрачається енергія на освітлення, опалення то що, то система зможе управляти опаленням і освітленням у потрібний час і в необхідній кількості, максимально зберігаючи електроенергію.

Зателефонуйте за номером – +38 (056) 373 28 78 та отримайте більше інформації про систему енергоменеджменту –PC Butler

Разом вистоїмо!